sâmbătă, 7 martie 2009

8 Martie. La Multi Ani Doamnelor!

Acum cativa ani de 8 Martie ne chefuiam in firma; eram doar intre colegi, fara parteneri "de acasa".Intr-un an nu s-a nimerit ca acest chef sa facem in ziua de 8 Martie, ci cum ne-am putut aduna toti, cred ca a fost in 10, si am facut un chef in toata regula, la restaurant, cu antreuri, masa bogata, bautura garla si dans, dans, dans... am inceput pe la 2, am fost pe rand dj, invitat la damen vals, am dansat cu toate doamnele, pana cand cei mai in varsta au spart cheful, pe la 8 seara. Fiind incalziti, am zis sa continuam, am mers in alte baruri, pana catre 1 noaptea. Cand in sfarsit am plecat catre casa, dupa ce am condus fetele, am ramas doar cu un coleg, caruia am inceput sa ma plang ca uite, de ziua femeii eu ma chefuiesc prin crasme in timp ce, pe atunci sotia mea, ea* sta acasa cu copiii. La care colegul meu ma bate pe umar zicandu-mi: lasa Mijule ca intelege ea, odata e 8 Martie.

Asa ca azi sunt de partea doamnelor si o sa va dansez, cam asa:


*Ea a iesit de fapt cu colegele si in alta seara cu prietenele

7 comentarii:

Anonim spunea...

dragut efort (-: si pana la anul trec si durerile de spate... :P

Anonim spunea...

sper ca nu mi se interpreteaza spusele daca zic ca imi pun salele la dispozitia doamnelor, nu?

LiaLia spunea...

Hihihi, de mare angajament dedicaţia :D

Anonim spunea...

mai schimba si tu, baga alt articol, a trecut ziua muierii

Miju spunea...

e femartie, urzicile inca n-au aparut, fierul mi s-a dus tot pe alte invartosari ale sangelui si acum sunt cam palid sa ma apuc de scris.

Anonim spunea...

ba au aparut urzicile (si untisorul si leurda), verifica si tu padurea ca ti-e aproape...daca mai ai sange-n tine, binenteles :P

Anonim spunea...

ei, prin unele parti i-a mai ramas ceva