joi, 12 martie 2009

Incep drumurile. Brasov

Pana duminica seara sunt plecat, imi incep iar drumurile prin tara. Desi sunt cel mai atehnic tip pe care il cunosc, poate si din lipsa unor pasiuni de astea care sa ma bage in salopete. Ok, la nevoie... o fac, dar cu manualul dupa mine. Daca va zic ca merg la raliuri sa nu va entuziasmati, sunt doar delegat, sau chemat, in secretariatele raliurilor.
Campionatul de Raliuri al Romaniei incepe in fiecare an la Brasov, printr-un fel de raliu al zapezii. Nu stiu cum fac brasovenii astia, ca desi nu se mai tine in februarie, reusesc sa aiba probleme cu zapada pe traseu. De data asta weather.com ne arata ceva ninsori maine si sambata, ceea ce inseamna ca pe traseele mai inalte sigur o sa fie "spectacol", cum zic unii, daca n-au ghinionul sa se anuleze probele din cauza de zapada sau gheata.

Eu? O sa fiu la caldura intr-un mall, unde o sa avem si secretariatul si o sa mai ies la o tigareta sa fac cate o poza de asta:

sau de asta...


hmmm... imi era dor de weekendurile astea pe drumuri, chiar daca avem mult de lucru uneori, sa pot bate tara in lung si lat plus ceva turism gastronomic...

Niciun comentariu: