miercuri, 21 octombrie 2009

Leapsa Terminator

Nu sunt deloc un fan al lepselor si nici nu am vrut pana acum sa ating subiecte politice pe blog. Subiectul propus de Rodica imi da de gandit de multa vreme, oare de ce nu i-as alege pe cei nici unul din cei care candideaza la presedintie. O sa pomenesc aici doar de cei 4 din trimiterea originala a Rodicai:

Geoana - random speech.
Crin - cum bine a fost caracterizat de un blogger, parca, e Chucky. prea putin serios sau prea invrajbit pentru ceea ce as cere eu de la un presedinte liberal. S-ar putea ca o parte din comportamentul lui sa fie dictat de vremurile astea, dar eu exact asta as cere, sa fie deasupra vremurilor... eheeeii!
Basescu - pastile vin mult prea repede in sezonul asta. pai asteptati domnilor sa petrecem macar craciunul in liniste, nu ne mai trimiteti iepurasul atat de repede si inca cu niste oua, maama, mama, fierbinti rau de tot. Deja imaginea de ciurdar suparat pe sat depaseste si pentru mine imaginea celor 322(pe care i-as fi dizolvat umpic atunci, da cine-s io?)
Oprescu hehe - daca ar fi votat de partidul scarbitilor, a caror icoana e si care sunt majoritari in tara asta, as emigra. scarbit sunt si eu, dar mi se ia repede, ca nu suport senzatia de rau.

Inca mai vad in lepsele astea de dinainte de alegeri o "teorie a conspiratiei" gen intentia din spatele byebyebasescu.ro si a publicitatii mascate de gen spunesitu.ro + altele, descrise foarte bine de varul meu. Politica, cea de la noi, aceasta invartire in jurul cozii, ma va lasa rece in continuare. Sper

Hasta la vista

4 comentarii:

nepotu' care s-a lăsat de mers la vot :) spunea...

Păi atunci cu cine votezi? :))))

Miju spunea...

o solutie ar fi sa imi iau bicicleta :)

ionutu spunea...

Bun. Nu spun că n-ai dreptate, e un punct de vedere pe care îl respect. Cred însă că tocmai în punctul ăsta de scîrbire sau indiferenţă, au vrut să ne aducă politicienii. E mai uşor pentru ei să facă sondaje şi să-şi împartă feliile cînd toate se fac pe doar 30% din bobor.
Ceilalţi 70% de indiferenţi nu reuşesc decît să-şi facă tot lor rău, şi mai rău, nu vin cu nimic în schimbul indiferenţei lor. De asta consider că ţara asta îşi merită politicienii pe care îi are.

Miju spunea...

pana la urma o sa votez cu cineva, daca o sa fiu pe acasa...

astept de undeva... o demontare a celor spuse despre macar unul dintre candidati, cu argumente un pic deasupra talibanilor de serviciu ai lor