joi, 26 februarie 2009

Szzzbang! prima leapsa

Nici n-am veniti bine pe lume ca m-am si pricopsit cu-o leapsa. Mi-a dat-o puf de papadie si, cum i-am promis, incerc sa ii fac fata.
Leapsa asta e ca un telefon fara fir, sper sa nu i se piarda sensul. Avand ceva timp la dispozitie, am sapat in urma, incercand sa ii dau de capat. A inceput in engleza, apoi s-a tradus, a avut 6 intrebari, acum n-are nici tema, si cred ca se va reduce la un emoticon :)



la ce/ cand zambesti?

nu o sa fiu vreun original spunand, ca si multi din acest lant, ca zambesc atunci cand ma intalnesc cu copiii mei si cand ma gandesc la ei; cand gasesc oamenii in situatii de viata normale, facand din asta cel mai bun film vazut vreodata :)
mai si risc zambindu-i vreunei fete, retras in gandurile mele, incantat de vreun "ceva" al ei. risc sa se puna cerberul ei intre mine si ea. si acum, pe unde scoti camasa mijule?

Dau mai departe cu leapsa in Rhodos*, Ghrayada* si tuturor celor care se simt zambind si vor sa spuna lumii de ce.

*desi sunt sigur ca la amandoua le-ar ajunge sa puna o poza ca sa rezolve leapsa.

6 comentarii:

rhodos spunea...

N-am calculatorul potrivit pentru a pune o poza pentru leapsa ca deh, am lasat hard si istorie fotografica la tata :D dar rezolv leapsa asta dimineatza si sa vezi motive de impartit zambete :)

Anonim spunea...

Eu zambesc si cand iti citesc postarile ! :)

Anonim spunea...

Pai leapsa asta ti-o lasam si eu daca nu mi-o lua altul inainte

Miju spunea...

Rodica, abia astept :)

ICV, e reciproc. numai ca la tine imi vine sa si dansez :))

Dorian, am luat demult leapsa de la tine. ce faci tu scriind e mai mult decat o provocare, e o invitatie. O onorez cu placere

Anonim spunea...

cititi blog-ul intreg, destul de bine

Miju spunea...

citim, citim :D