duminică, 15 noiembrie 2009

Presedintele meu



Presedintele meu e Remus Cernea. O sa merg la vot cu gandul ca o sa castige; asa arata cel pe care, in vremurile astea, l-as vota.
Sunt sigur ca in nici o saptamana or sa il bage in costum si heheee... inchipuiti-va cate suvite trebuie sa ii taie. Nu il vad inca tuns, nu il vad in costum, dar consilierii croitori si consilierii frizeri o sa ii ajusteze cumva forma la una inghitibila de ecran, tribuna oficiala, etc. Pentru mine asa arata un om pe care l-as pune deasupra unui stat care are acum nevoie de un personaj... vizionar, care poate sta de vorba cu oricare din gruparile politice actuale adresandu-se fara pic de ironie cu "domnule", asa cum o face acum. Da, aspectul sau fizic e totusi ultimul care conteaza, imi place ca in sfarsit pot asculta un om care nu se balbaie, a carui fraza e curata si apelativele sale sunt decente, indiferent de cui i se adreseaza. Si vorbeste de o Romanie in care nu numai ca avem toti loc, dar putem si creste frumos
In ultimii ani observ ca am varsta la care tenismenii se retrag, apoi fotbalistii... urmeaza si boxerii, toti incheindu-si cariera pentru ca nu ...mai sunt in putere, n-ar mai face fata. Si eu n-am atins nici o minge pana acum, vorba aia - aia se lasa pe cand eu nici n-am inceput, hehe! Dar uite ca a venit varsta la care putem avea un presedinte din generatia mea.

Il vad totusi virgin in fata multor provocari care il asteapta ca presedinte, asa ca ii dedic ceva... hehe, va intelege el

5 comentarii:

ghrayada spunea...

uite ca m-ai convins, o sa ma prefac si eu ca-l votez. ca si el s-a pefacut ca isi da foc.
hm... presedintele de carton... io zic sa mai creasca un timp si poate ma razgandesc :)

Miju spunea...

o sa fim tarzii pana atunci ;)

io-n Dushu Tau! spunea...

ehe, un schizofrenic am avut presedinte - iliescu, un visator am avut - constantinescu, un betiv am avut - basescu, acu ne mai trebe un sinucigas, care vrea sa isi dea foc sa primeasca loc de antena pe la tv...bleax. prefer sa votez cu ungurii, nici asa n-au nici o sansa, dar macar nu folosesc tertipuri de femeie nefututa sa fie bagata-n seama.

ghrayada spunea...

si uite-asa, cu ajutorul vostru, o sa iasa geoana presedinte. sau basescu. e mai bine asa?

Miju spunea...

daca suntem destul de multi nu mai conteaza :))