luni, 28 septembrie 2009

uscaciuni de toamna

asta mi s-a spus ca e explicatia pentru buzele tot timpul uscate. de cateva zile imi simt buzele uscate ca iasca, mie- frica si sa rad.
m-am gandit ca ar trebui sa pup o fata mai focoasa, asa, sa imi treaca. una rujata bine. dar nu e potrivit sa fac asta inainte de a veni la birou, ca iar patesc ca in imaginea de mai jos; m-am tsucat cu o focoasa de asta aranjata de dimineata si apoi, cand vroiam sa beau din cafea ma uitam circumspect imprejur, oare care colega si-a bagat nasul in cafeaua mea si a lasat urme de ruj pe cana? sa nu mai zic de tigarete, aprinse, puse in scrumiera si apoi aprins alta, ca aia cu ruj nu e a mea. deci nu merge


© iStock

cred c-o sa ma pup c-un pachet de unt...

5 comentarii:

ghrayada spunea...

smechere colegele tale :))

Lola spunea...

dar strugurelul ce-are? :))

Miju spunea...

dap, smechere, sa vezi ce smechere or sa fie cand or sa-si dea seama ca am uitat ca s-au lasat de fumat.

ohh, Lola, is acri strugurii :(
am formulat o cerere la depozit, mi s-a spus ca e si dupa aceea am fost certat ca am camasa stramb bagata in pantaloni. prioritara a fost imbunarea gestionarei resurselor, nu inca o cerere de strugurel. cumva, cumva tot colegele mi-s salvarea; deznodamantu-i aproape, wish me luck!

echipa de prim-ajutor spunea...

Voiam să-ţi sugerez şi io să te pupi cu o cutiuţă de cremă de gălbenele, da' văz că tu eşti pus pe şotii de fapt :)))) Hai, pupare cît mai lungă-ţi doresc :)

Miju spunea...

dada, şotii, m-ai dat de gol :))

s-a rezolvat problema de ieri chiar cu o crema de galbenele, facuta de una din mame, cred ca a ei, ca nu avea si propolis. smooth lips! :D