marți, 8 septembrie 2009

Nunta la nemti. Avantpremiera cu strigaturi

Nu pot sa uit fata administratorului cladirii, un rus, care vedea pentru prima data asa ceva si credea ca el va trebui sa curete totul.



* Intamplarea a avut loc in Germania, undeva in Baden-Württemberg, mirii fiind vecini ai celor la care stateam. Pe scurt, cu doua saptamani inainte de nunta vin prietenii mirilor cu lazi pline cu obiecte generatoare de cioburi(cani, farfurii si alte blide + ce se vede in poza) si le sparg in fata casei. mirii asista la tot spectacolul, apoi scot ceva de baut si hehehe si hihihi.... apoi curata tot si vine tura a doua, care o ia de la capat. Noi eram pe terasa, eu ocupat cu niste beri si fetele cu o pedichiura. cand au inceput astia sa sparga mi-am amintit de o faza din avrig, unde o gospodina razbuna spargerea geamului de la bucatarie(niste copii au dat din greseala cu mingea intr-un geam) spargand toate geamurile de la apartamentul nazdravanilor. si sar panicat. si sare si gazda noastra cu pedichiura jumate facuta, dar vesela, strigand "nuntaaa!!!" si fugind sa vada spectacolul. am fugit si eu...

3 comentarii:

Jenika spunea...

Unde se petrecea crima conashule???
:))

Anonim spunea...

Hehehe, bine te-am regăsit :) De fericire am scăpat o farfurie şi a făcut poc :)))))

P.S. Văz în blogroll: "un nepot croat" şi mă întreb: "Cine mai e ca mine? Cine mai e ca mine?" Nimeni nu-i ca mine :))))) Mulţumesc :)

Miju spunea...

ohh, oana, daca asa de usor se sparg blidele pe langa tine inseamna ca esti luata

luata cu succes :)