sâmbătă, 30 octombrie 2010

de urmarit


cica 8 oameni din 10 nu mai stiu sa lege o priza, asta in Anglia, dupa cum ne spune mai sus James May, unul din cei trei baieti la Top Gear. in ideea asta a lansat emisiunea laboratorul barbatului(James May's Man Lab)
cu siguranta, din cauza conditiilor in care am crescut, majoritatea celor de-o varsta cu mine stim sa facem lucruri considerate barbatesti de James in acest serial, dar acum uitate(la ei). am legat o priza, stim sa facem un foc si sa schimbam o roata. sunt sigur ca am experimentat multe din aceste lucruri, dar, vorba unei prietene, daca ar fi sa traiesc din asta, adica sa-mi hranesc tribul aducand lemne din padure, s-ar cam muri de foame(atunci tocmai ce aparusem cu o mana rupta in padure) . sunt sigur ca sunt multi altii ca mine, copiii nostri vor cunoaste lumanarea doar din supermarketuri, de dus la pupat de moaste si la cimitir, nu de folosit in casa, pentru a putea citi sau face lectiile. emisiunea asta pentru ei va fi istorie, dar pentru noi mai poate fi, inca, o sursa de divertisment.

8 comentarii:

jane spunea...

pai daca exista atatea emisiuni pentru femeile care au uitat cum sa gateasca, de ce nu si una pentru barbatii care au uitat cum se repara prin casa? pacat ca nu fac baietii TG si o emisiune de gatit, ce simpatica mi-ar deveni bucataria atunci...

Orin spunea...

Pare foarte interesantă emisiunea, dar, dacă tot vorbim despre egalitatea dintre sexe, probabil ar trebui să o urmărească și femeile... Deși poate fi sexy un bărbat care e priceput la chestii practice. Nice to see him in action!

Miju spunea...

Orin, egalitate dintre sexe e daca va uitati voi la emisiunea asta? hmmm... asta inseamna ca noi ne uitam la emsiunile voastre/pentru voi? ok, sunt prezentatoare sexuase :D

@Jane, daca tu ti-ai pus in cap asta, sa stii ca o sa o vedem facuta! poloniq top gear :)))

sunt curios daca cineva o sa aduca emisiunea asta la noi, ori va trebui sa facem antene de prins bbc2

silavaracald spunea...

Și eu, ca și Orin, admir bărbatul care se pricepe la diverse chestii practice! Chestii adică. Practice! :D
Hai că ai tot timpul din lume să faci din flăcăii tăi niște meșteri buni la toate după care să pice gagicile în freză. ;)

Miju spunea...

mesteri la picat gagici in freza? :D

ghrayada spunea...

cum ar veni - barbati! fiti cu ochii pe nevestele voastre cand chemati vreun mester pe acasa ca s-a descoperit stiintific ca femeile-s sensibile la "ce pot face doua maini dibace". chiar, s-o fi facand vreo legatura-n capu nostru? :)

Miju spunea...

iti dai seama ca mi s-a aprins beculetul de cand a zis orin ca-s interesanti priceputii la alea, alea practice prin casa. cand vin mesteri la noi, o trimit la shopping...

chiar se fac legaturi?

silavaracald spunea...

Da, bre! Dar să-i atenționezi cu privire la echipamentul de protecție! ;)