vineri, 7 mai 2010

ma doare-n cot, se schimba vremea?

nu chiar in cot; daca anul trecut, in vacanta mare a copiilor mi-am facut praf glezna piciorului stang, acum doi ani mi-am facut praf incheietura mainii, tot stanga:
cand ma taraiam in carje la Campulung, cu functiile oficiale dupa mine, am intrebat un pilot, pe care il stiam ca e maestru reiki, ce pot face sa scap de dureri ori ce am de-mi rup asa usor oasele, in intamplari stupide. mi-a zis ca face parte din relatia mea cu femeile, care nu e tratata sau abordata cum trebuie iar partea stanga a corpului de care grijesc ei e deformata, retrasa, si de aia mi-or ramas extremitatile in afara protectiei. ati inteles? eu inca mai judec chestia asta... sa nu zic ca o rumeg.

sa revin la dureri; de vreo saptamana, incheietura mainii stangi, aia de-am facut-o varza acum 2 ani, ma doare si nu pot s-o misc cum trebuie, sunt caniste dureri reumale. cand te dor incheieturile si te stii meteo sensibil, e clar, se schimba vremea. dar de ce atata durere nene? ca ploile alea de cod galben s-or oprit inspre vest la Alba si eu ma duc in sud, la Pitesti(raliul Argesului 2010, eu o sa fiu pe Lacul Vidraru, da' tot la sud de Sibiu, nu?).
am incercat sa gasesc justificari mai largi si-am gasit printre vremurile care se schimba acum si anuntul de aseara al tatucului natiunii. sa vad cand m-oi intoarce in online daca ma mai doare ceva ori am incurcat eu organele, din nou....

PS, ca inca n-am plecat: am inceput sa aud pescarusi... e grav?

4 comentarii:

silavaracald spunea...

Ei, cred că nu numai faţă de femei ai oarecari atitudini şifonate, ci şi faţă de mese. Ce-ţi veni, dom'le, să te aşezi cu fundul pe asta?! Or mânca oameni pe ea câteodată, şi poate că nu le plac fuduliile! ;)

Orin spunea...

Chestia cu relatia proasta cu femeile mi-a spus-o si mie cineva, ca mi-am faultat genunchiul sting acum ani de zile si inca sufar din cauza asta.
Cu pescarusii zic eu ca nu e grav, ca sint bastinasi in Sibiu si e normal sa ii mai auzi din cind in cind! :)

Miju spunea...

habar n-aveam, de fapt am si uitat ca n-am facut poza pe o banca adevarata
e mai mult de un hectar de parc, semivirgin sau salbatic, cum sa ii zic.. si niste batranei din zona si-or fi facut acolo un fel de belvedere :))
tarziu s-o patesc din cauza fuduliei, eram deja legat. pansat ;)

Orin, stiu de pescarusi, pe primii i-am vazut pe bcr si am ramas tare surprins. dupa aceea m-am gandit c-or fi in tranzit intre lacurile de pe olt si sacel/mandra.
cu toate astea sunt inca surprins cand ii aud, parca as fi la mare si visez urat, stii tu cum e ;)

Anonim spunea...

Zic ca e grav, nu mai ai mult :P