tag:blogger.com,1999:blog-5228720722653784856.post107525762102137586..comments2023-10-17T12:55:22.803+03:00Comments on Coltarul lui Miju: Bucatariti! Bucatarim Maria TaMijuhttp://www.blogger.com/profile/15136768469122921166noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5228720722653784856.post-8408850658973501362009-03-27T14:02:00.000+02:002009-03-27T14:02:00.000+02:00deci dacă ajung pe acolo la vară va trebui sa ma g...deci dacă ajung pe acolo la vară va trebui sa ma ghidezi (-:<BR/><BR/>berea bauta cu tata e cea mai buna, asta pana cand incepi s-o bei cu baietii; pe urma le compari (-:janehttps://www.blogger.com/profile/14061546536131261478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5228720722653784856.post-46053754497070773602009-03-27T09:24:00.000+02:002009-03-27T09:24:00.000+02:00Io' merci de sfat :) sunt un om in cautare de cert...Io' merci de sfat :) sunt un om in cautare de certitudini, am mare incredere in ce ai scris aici. rosia pentru mujdei as prefera-o coapta pe gratar, depielitata si taiata marunt. da' sa fie rosie de gradina, de-aia carnoasa<BR/><BR/>Jane... mi-am lins degetele de au ramas batrane(stii tu, asa, ridate ca atunci cand stau mult in apa; asta cu degete batrane e vorba baiatului meu cel mare - la fel le zicea si carnatilor uscati). mergem si la pastravarie, luam si usturoi din gradina, dar atunci cand putem iesi cu cortul. Pastravaria de la Cartisoara, de care am pomenit mai sus, e pe Valea Laitei, un loc foarte bun de campare(nu sunt cabane si se intra de pe transfagarasan, un pic inainte sa urci catre Balea); valea asta e la maxim 10 km de unde stau ai mei, deci rosiile si usturoiul de gradina mi-ar fi la indemana. plus o bere bauta cu tata in poarta, la plecare.Mijuhttps://www.blogger.com/profile/15136768469122921166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5228720722653784856.post-62119222347414642692009-03-26T19:06:00.000+02:002009-03-26T19:06:00.000+02:00trebuia sa mergi la pastravarie, da, sa iei usturo...trebuia sa mergi la pastravarie, da, sa iei usturoi din gradina, da, sa gatesti in oala de lut, da<BR/><BR/>dar...mmmmm... a fost bun, nu-i asa?janehttps://www.blogger.com/profile/14061546536131261478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5228720722653784856.post-54614506825463737262009-03-26T14:14:00.000+02:002009-03-26T14:14:00.000+02:00pastravii sunt yumm cu rozmarin proaspat si fro do...pastravii sunt yumm cu rozmarin proaspat si fro doi baby champignions prin ei si/sau ceapa/ardei. iar mujdeiul facut cu un pic de rosie proaspata rasa pe razatoare si un botz de ardei iute tocat...doamne..mananci cu mamaliga pana nu mai poti spune cum te cheama.io-n Dushu Tau!https://www.blogger.com/profile/06600379185863629156noreply@blogger.com