sâmbătă, 30 octombrie 2010

de urmarit


cica 8 oameni din 10 nu mai stiu sa lege o priza, asta in Anglia, dupa cum ne spune mai sus James May, unul din cei trei baieti la Top Gear. in ideea asta a lansat emisiunea laboratorul barbatului(James May's Man Lab)
cu siguranta, din cauza conditiilor in care am crescut, majoritatea celor de-o varsta cu mine stim sa facem lucruri considerate barbatesti de James in acest serial, dar acum uitate(la ei). am legat o priza, stim sa facem un foc si sa schimbam o roata. sunt sigur ca am experimentat multe din aceste lucruri, dar, vorba unei prietene, daca ar fi sa traiesc din asta, adica sa-mi hranesc tribul aducand lemne din padure, s-ar cam muri de foame(atunci tocmai ce aparusem cu o mana rupta in padure) . sunt sigur ca sunt multi altii ca mine, copiii nostri vor cunoaste lumanarea doar din supermarketuri, de dus la pupat de moaste si la cimitir, nu de folosit in casa, pentru a putea citi sau face lectiile. emisiunea asta pentru ei va fi istorie, dar pentru noi mai poate fi, inca, o sursa de divertisment.

vineri, 1 octombrie 2010

Spania. pietrele


a trecut aproape o luna de cand m-am intors din Spania si n-am apucat sa pun nici macar o poza. si acum fug repede la Botosani(desi imi plac drumurile, uneori mi-e ciuda sa folosesc doua zile pe drum pentru munca de o zi)